Depo çadırları son zamanlarda hala kullanılmakla birlikte uzun süredir kullanılan bir yöntemdir. Depo çadırları çok kullanışlı çadırlardır. İçerisine pek çok şey koyabilirsiniz. Normal depoları kullanmak zorunda olduğunuzda, hazırda bulunan seçenek ne ise bizde onu seçmeliyiz ve neyi depolamak istiyor isek bu tuttuğumuz depoya göre yerleştirme yapmalı ve şekil vermeliyiz.

  • Kaliteli ve uzun ömürlü kullanım
  • Çevreci ve doğaya saygılı üretim
  • Yüksek derece müşteri memnuniyeti
  • Sağlıklı, hijyenik ve bakteri üretmez alerji yapmamaktadır.
  • Türkiye’nin her bölgesine satış
depo-cadiri-3

Oysa çadır depoları kendimiz isteğimize göre yaptırabiliriz. Örneğin biz depomuza dağınık boyutlarda endüstriyel parçalar koyacak isek depomuzun yüksek olmasına gerek yoktur. En olarak geniş bir depo, yüksek depolara göre daha fazla ürün koymamızı sağlayacaktır. Başka bir örnek olarak üst üste istif şeklinde ürün koyacaksak veya raflı bir depo istiyorsak, o zaman da en olarak standart boyutlarda, boy olarak ise daha büyük boyutlarda depoya ihtiyacımız olacaktır. Bu yüzden çadır depoları tercih etmemiz arz talep yönünden isteklerimize daha iyi cevap verir.

 

Depo çadırlarını kendimiz istediğimiz ölçülerde yaptırabiliriz. Yaptırırken kullanacağımız şekline göre içerisini dizayn ettirebiliriz. Bu tür depolar genelde gösteriş için değil, iş görülsün diye imal edilir ve üretilir. O sebepten dolayı rek seçeneği desen ekstra özellik gibi isteklerde bulunmanız çok da mantıklı olmayacaktır. O sebepten sipariş verirken sadece kullanım amacına en uygun şekli seçmeniz gerekmektedir.

 

Çadır depo, genelde branda, polyester, poliüretan ve bezden yapılır. İskelet yapısında alüminyum, paslanmaz çelik ve sac kullanılmaktadır. İsteğe göre pvc kaplatmak mümkündür. Depo çadırları su geçirmez olarak üretilir. Yağmur, kar, rüzgar, dolu gibi hava şartlarına karşı dayanıklıdır. Soğuk ve sıcak konusunda diğer depolar gibi dayanıklı olmayabilir ancak fiyat olarak tercih edilme sebebi olmuştur. Fiyat anlamında en ucuzu çadır depodur.

Ucuz depo çadırı köylerde ve kırsal alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Şehir merkezlerinde çadırı kurdurmak için her zaman uygun yer bulunamadığından, kırsal bölgelerde bu durum çok daha kullanışlıdır. Bu sebepten dolayı kırsal bölgelerde depo çadırı çok daha fazla görülür. Köy ve kırsal alanlarda genelde saman balyası veya traktör koyulur. Ancak ahır olarak da kullanan bir çok kişi vardır.